Відправляю...

Проект UkraineNOWde

24.01.2020

Хочемо поділитися цікавою новиною: компанія Altima успішно завершила роботи з редизайну німецько-українського порталу UkraineNOWde.

Основна мета даного порталу - висвітлення подій, які відбуваються в Німеччині і мають відношення до України: концерти, виставки, кінопокази, різні дискусії та інші подібні заходи і ініціативи.

Проект абсолютно незалежний від українського та німецького уряду і багато в чому живе за рахунок звичайних відвідувачів сайту - розмістити інформацію може кожен.

Основним завданням нашої команди був переклад існуючого сайту на універсальну платформу WordPress, а також його вдосконалення як з візуального, так і з технічного боку для досягнення наступних цілей:

  • доступна для сприйняття подача інформації на сторінках сайту
  • зручний календар подій з відображенням подій на інтерактивній карті
  • швидкий пошук потрібної відвідувачам інформації
  • можливість публікації своїх матеріалів будь-яким гостем порталу

З точки зору розробника, найцікавішим було створення зв'язки між календарем подій, картою, публікацією матеріалу через форму сайту і фільтрацією згідно обраних параметрів. Це нестандартний для платформи WordPress функціонал, тому його необхідно було написати з нуля.

Ми відмінно впоралися з поставленим завданням, і всі сторони, задіяні в процесі розробки, залишилися задоволені отриманим результатом.

Не дивлячись на те, що основні роботи над порталом завершені, проект не стоїть на місці. Адміністрація сайту чуйно прислухається до порад і рекомендацій відвідувачів, а ми, зі свого боку, оперативно реалізуємо найцікавіші і перспективніші ідеї, радуючи аудиторію все новими і новими можливостями.

 

0 Коментарів

Залишити коментар

Оставлять комментарии в блоге могут только
зарегистрированные пользователи