Відправляю...

Зробити магазин Magento за 24 години!

20.02.2020

Як би фантастично це не звучало - але це можливо.

Ми взяли участь у конкурсі MageDerby - своєрідній авантюрі, коли командам з усього світу було одночасно поставлено завдання - створити функціональний сайт за клієнтським брифом за 24 години.

Умовами конкурсу було визначено, що команди можуть використовувати тільки open source рішення Magento і для Magento, лімітовану кількість розробників, стандартизований стек ресурсів (система контролю версій, хостинг і т.п.)

Звичайно ж не обійшлося без підготовчих робіт. Був розроблений загальний план взаємодії в команді, черговість виконання завдань (що критично при такому терміні робіт), розписаний графік робіт.

Хто стикався з проектами на Magento 2, та й в цілому з розробкою інтернет-магазинів, знає, що запуск повноцінного проекту вимагає від 2 до 6 місяців в середньому, для отримання якісного результату.

В даному випадку, деякі етапи робіт були поставлені ідеально.

Питання опрацювання дизайну не узгоджувалися з клієнтом, що дозволило виключити істотний часовий інтервал робіт.
Якість наданої графіки була достатньою для легкої роботи з нею.
Інформація про товари була надана в уже підготовленій і добре організованій структурі в csv форматі.
Кількість продуктів та їх типізація також сприяли швидкому виконанню налаштувань проекту.

Індивідуальні опрацювання.

Завдання передбачало (пропонувало) реалізувати нестандартну функціональність двох типів.

  • Індивідуальний продукт. Можливість з двох різних продуктів замовити створення одного індивідуального. В цілому, даний функціонал реалізували, але залишилися незадоволені (самі для себе) його візуальною складовою. Не вистачило часу на опрацювання як функціоналу візуалізації, так і створення необхідних графічних елементів для цієї візуалізації.
  • Другий функціонал - обмеження на кількість продуктів, можливих для замовлення для кожного з клієнтів. Ми почали реалізовувати дану функціональність, але зрозумівши, що часу, відведеного на проект, нам не вистачить, щоб закінчити і протестувати дану можливість, вирішили обмежитися налаштуванням коробкового функціоналу Magento в частині обмеження кількості продуктів в одному замовленні.


Поклавши руку на серце, це не найкращий сайт, який можливо реалізувати на Magento 2, але колегія суддів прийняла рішення, що розробка з нашою участю - найкраща!

Якщо ви хочете дізнатися більше про проект або ж отримати консультацію з розробки інтернет-магазину - телефонуйте за номером 044 468 20 50 або напишіть на адресу sales@altima.com.ua

 

0 Коментарів

Залишити коментар

Оставлять комментарии в блоге могут только
зарегистрированные пользователи