Відправляю...

Завдання веб-студії

02.11.2010

Хороший веб-дизайн - не розкіш, а необхідність. Відповідно, добрий веб-дизайн не може бути створений поганою веб-студією! На які веб-студії зараз робляться ставки? На ті, які дивляться в майбутнє, використовують новітню графіку і мають потужний функціонал.

Створення сайтів стало дуже затребуваним серед більшості бізнесменів, які хочуть розширити свій бізнес, залучити нову аудиторію, відкрити нові горизонти. Завдяки сучасним технологіям це цілком реально. Сучасна людина, побачивши гарний і грамотно структурований сайт, тягнеться за гаманцем. Логіка зрозуміла - в сайт вкладені гроші і компанії можна довіряти. До всього іншого, веб-дизайн виконує функцію утримування відвідувача. Якщо веб-студія постаралася на славу, то на сайт хочеться повернутися.

Дизайн повинен забезпечити впізнаваність вашого бізнесу. Переглядаючи сторінки вашого проекту, відвідувач миттєво формує враження про вас і вашому бізнесі. Хороший дизайн не дозволить загубитися в загальній масі схожих сайтів - в цьому його відмінна риса від «звичайного» дизайну. Щоб бути конкурентоспроможним, важливо не залишитися непоміченим!

Всі ці прийоми давно відомі студії Алтіма, яка успішно борознить простори Інтернет-простору. Але, все ж, вибір студії за вами, а ми можемо лише дати вам кілька порад з її вибору:

  • Зверніть увагу на портфоліо фірми, з якою ви збираєтеся співпрацювати. У хорошій компанії представлений ретельно прописаний перелік послуг, клієнти, з якими компанія вже працювала, відгуки про роботу. Веб-студію з хорошим іміджем завжди можна перевірити. До того ж, завжди можна звернутися за довідками до колишнім клієнтам, і вже від них отримати інформацію про якість компанії.
  • Обов'язково перегляньте роботи веб-студії. Переглянувши роботи можна визначити загальний стиль, спрямованість робіт та рівень роботи дизайнера. Тільки тоді ви зможете зрозуміти, чи підходить вам дана веб-студія, або потрібно пошукати щось більш підходяще.
  • Наступне: перш, ніж замовити веб-дизайн, проконсультуйтеся з менеджером або головним програмістом компанії, з'ясуйте, наскільки ретельно студія готова виконувати ваші вимоги і побажання. Дізнайтеся, чи входить в безкоштовні послуги студії: розробка технічного завдання, консультації, доопрацювання, якщо це буде необхідно. Всі ці безкоштовні послуги говорять про рівень сервісу компанії. Тому, радимо довіряти тільки професіоналам своєї справи, і тим, хто дійсно турбується про своїх клієнтів.

0 Коментарів

Залишити коментар

Оставлять комментарии в блоге могут только
зарегистрированные пользователи