Відправляю...

Наші нові роботи

18.06.2018

Минулого місяця компанія Алтима завершила розробку трьох сайтів для своїх клієнтів, і хоча сайти досить різні, всіх їх поєднує популярна на сьогодні платформа CMS Wordpress.

Клієнт: Strauss Ukraine
Тип: сайт-каталог
Сайт: www.chorna-karta.com.ua

Компанія Strauss Ukraine спеціалізується на виробництві і продажу продукції кавових і чайних брендів. Це вже друга наша розробка для даного клієнта: першим був інтернет-магазин на сучасній "магазинній" платформі Magento 2.

Даний проект являє собою невеликий корпоративний сайт з елементами каталогу. Продуктів на сайті представлено небагато, тому платформа CMS Wordpress в даному випадку чудово підійшла під вимоги замовника.

Дизайн сайту виконаний в сучасному стилі, акцент зроблений на візуальній складовій, а самі продажі винесені на зовнішній торговельний майданчик (Rozetka). В цілому, даний сайт можна з усією відповідальністю назвати лендінгом, максимально націленим на прийняття рішення про покупку, хоча сама покупка відбувається на іншому майданчику.

Клієнт: GoodLife
Тип: інтернет-магазин
Сайт: www.goodlife.kiev.ua

Розроблений для компанії GoodLife сайт являє собою повноцінний інтернет-магазин вітамінів та біодобавок з можливістю онлайн замовлення і придбання товару.

Обрана для магазину платформа CMS Wordpress не лише відмінно справляється з невеликим каталогом продукції, але й дозволяє ефективно планувати рекламні кампанії і оптимізувати сторінки для просування в пошукових системах.

Клієнт: BlockMaster
Тип: корпоративний сайт
Сайт: www.blockmaster.com.ua

Компанія BlockMaster спеціалізується на будівництві промислових сонячних електростанцій. Основною метою сайту було донести до потенційних клієнтів інформацію про спектр послуг компанії, а також ознайомити з прикладами вже виконаних проектів.

Дизайн сайту виконано в "чистому" стилі, не перевантажено зайвими елементами, акцент Портфоліо зроблено на графічних зображеннях результатів роботи замовника.

0 Коментарів

Залишити коментар

Оставлять комментарии в блоге могут только
зарегистрированные пользователи