Відправляю...

Створення сайту на основі готової теми

16.02.2017

На сьогоднішній день серед замовників великою популярністю користується розробка сайту на основі готових тем. Причина цього проста - використання теми дозволяє значно скоротити бюджет і терміни розробки.

У разі створення сайту з нуля спочатку розробляється дизайн всіх основних сторінок, потім він верстається в формат html і додається потрібний функціонал. Використання готової теми дозволяє вилучити два перші етапи: ви вже отримуєте готовий сайт, його необхідно лише встановити, правильно налаштувати і наповнити змістом. Терміни створення сайту можуть скоротитися всього до декількох днів!

При цьому сучасні теми відрізняються гарним продуманим дизайном і обов'язковою наявністю функції адаптивності, що дозволяє їм не втрачати своєї ефективності під час перегляду на екранах планшетів та мобільних телефонів.

Практична кожна популярна на сьогодні CMS працює на основі дизайну у вигляді тем: окремо верстаються «шапка» і «підвал» сайту, задаються шаблони для всіх доступних типів сторінок. Все це призводить до того, що ви можете в будь-який момент змінити дизайн сайту, завантаживши тему і активувавши її в панелі адміністрування CMS.

В результаті, інтернет рясніє як безкоштовними, так і платними темами практично для будь-якої популярної CMS: Wordpress, Drupal, Joomla, Magento і так далі. Особливу увагу варто приділити темам на основі CMS Wordpress.

На даний момент Wordpress є найбільш масово використовуваною CMS по всьому світі. Її доступність, дружній інтерфейс та простота в навчанні призвели до величезної популярності як серед окремих користувачів, так і в сфері малого та середнього бізнесу. При цьому її гнучкість дозволяє реалізувати практично будь-які ідеї та можливості.

Власне, Wordpress тема - це готовий шаблон сайту з передвстановленим функціоналом. Після настройки ви можете не лише редагувати зміст сторінок, але й користуватися можливостями, що запропоновані розробником. Це може бути публікація фото галерей, використання email розсилки або навіть управління замовленнями модулю інтернет-магазину.

Зазвичай Wordpress тема створюється під певні потреби (наприклад, для розміщення портфоліо або каталогу товарів), чим й обумовлюються доступні в кожній конкретній темі можливості. При цьому ви можете з легкістю встановити потрібні вам плагіни, щоб розширити потенціал сайту.

Використання теми Wordpress відмінно підійде для розробки таких сайтів, як:

  • сайт візитка
  • портфоліо
  • лендінг
  • корпоративний сайт
  • блог
  • інтернет-магазин з невеликою кількістю товарів

Звичайно, є в готових Wordpress темах і свої мінуси. Наприклад, в них можуть бути присутні баги та різного роду недоробки автора. Але в даному випадку достатньо звернутися до Центру обслуговування, і вони будуть оперативно виправлені.

Багато до мінусів відносять і можливість купівлі однієї і тієї ж теми багатьма компаніями - це може призвести до того, що в них будуть однакові сайти. На захист можна сказати, що Wordpress теми дозволяють не лише легко змінювати кольорову гаму, а й повністю міняти компоновку сторінок у зручному візуальному редакторі.

За плечима у нашої команди безліч сайтів, розроблених на основі Wordpress тем. Якщо вам необхідний сайт, але у вас обмежений бюджет та горять терміни - цей вибір як раз для вас. Ми будемо раді допомогти і готові надати детальну консультацію, а водночас допомогти з вибором відповідної вашому бізнесу теми.

0 Коментарів

Залишити коментар

Оставлять комментарии в блоге могут только
зарегистрированные пользователи