Відправляю...

20 речей, які я дізнався про браузери та Інтернет

23.11.2010

Будь-яка велика компанія рано чи пізно постає перед необхідністю не лише бути присутнім на будь-якому ринку, а й формувати умови на цьому ринку під себе. Іноді своїх клієнтів потрібно вчити та "вирощувати" - так чинить і компанія Google.

"20 речей, які я дізнався про браузери та Інтернет" (англі: "20 Things I Learned About Browsers and the Web") - це інструкція для тих, хто цікавиться основами устрою браузерів і Веба в цілому. Ця інтерактивна брошура підготовлена фахівцями Google, проілюстрована художником Крістофом Німанном (Christoph Niemann) і розповідає про основні поняття Інтернету - причому на достатньому рівні, щоб перетворити починаючого користувача в цілком просунутого.

Ну а вже просунутим користувачам, напевно, буде просто цікаво подивитися як ця брошура зроблена - і подивитися на ілюстрації, звичайно. Єдиний недолік: всі тексти англійською мовою, і хотілося б вірити, що скоро Google випустить адаптовану версію і для інших мов - хотілося б, щоб грамотних користувачів Інтернету ставало все більше.

20 Things I Learned About Browsers and the Web

0 Коментарів

Залишити коментар

Оставлять комментарии в блоге могут только
зарегистрированные пользователи